Prinses Märtha Louise: ‘Engelen zijn uit, sjamanen zijn in’

Hare Hoogheid wisselt de koninklijke familie in voor een nieuwe spiri-familie.

Lees ook

Engelen zijn zó vorig jaar, prinses Märtha Louise van Noorwegen (47) sluit binnenkort haar spirituele academy Soulspring om verder te gaan met een sjamaan.

"Voor mij is het erg belangrijk om werk te hebben waar ik blij van word", zei ze onlangs in een gesprek met GALA. Wat je natuurlijk makkelijk kunt zeggen als je een riante toelage van je vader de koning krijgt.

Anyway, Hare Hoogheid is uitgepraat met de gids-engelen waar ze eerder furore mee maakte en werkt nu als helderziende. Märtha Louise, zelfverklaard hoogsensitief, gaat vanaf mei spirituele workshops geven met sjamaan Durek in verschillende Noorse en Deense steden. De Amerikaanse Durek is een ster in de scène en heeft onder andere Gwyneth Paltrow onder zijn fans, wat nu niet echt vertrouwen inboezemt, maar vooruit: Go ML.

Märtha Louise heeft haar nieuwe soulmate al vaak bezocht in de VS. Hun band is zo diep dat de prinses hem en zijn al even helderziende moeder haar 'nieuw ontdekte familie' noemt…

… wat echt enig moet zijn voor koning Harald en koningin Sonja.

Durek is ook enthousiast over de prinses: "Als we samen zijn, zijn we thuis", schrijft hij op Instagram. Hij had lang vermoed dat ze elkaar zouden leren kennen: "Mijn moeder vertelde me dat iemand uit Noorwegen me op een dag zal vinden en veel vreugde in mijn hart zal brengen." Maar wie? Moeder wist dat ook: "Een prinses." But of course. #eyeroll

Lees ook: 

 

Foto's © Kongehuset

Laatste nieuws

Zie ook