Ruud Feltkamp is woedend

Ruud Feltkamp is er klaar mee!

Lees ook

Voormalig GTST-acteur Ruud Feltkamp is helemaal klaar met de nepadvertenties die bitcoininvesteringen aanprijzen waarvoor hij gebruikt wordt en dus heeft hij aangeklopt bij de politie. 

LEES OOK: GTST breekt met castingbedrijf Kemna

Irritant

Na zijn carrière in GTST besloot hij de bitcoin-wereld in te duiken en richtte hij zijn eigen bedrijf op. Helaas wordt dat nu tegen hem gebruikt door nepadvertenties waarop hij te zien is. "Het is heel irritant", laat hij weten aan het AD.

"Dagelijks krijg ik meldingen dat mensen mij zien op Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn: noem het maar op." De advertenties worden op social media rondverspreid en hij heeft al maatregelen genomen door op zijn eigen Instagram account bekend te maken dat hij niet adverteert.

Reputatie

Toch zijn er wel een aantal mensen de dupe van phishing. "Dit is echt vervelend voor mensen die erin trappen, die hebben het vaak al niet breed, maar ook voor mezelf. Ik probeer met eerlijk en hard werk een goede reputatie op te bouwen, en dan wordt je naam misbruikt door een paar van die flapdrollen."

BRON: GRAZIA, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook