Natalie Portman geeft online acteerlessen en jij kunt ze volgen

Super handig als je probeert door te breken als acteur/actrice.

Hollywood-actrice Natalie Portman zit al vijfentwintig jaar in het vak en heeft al heel wat ervaring opgedaan als het om acteren gaat. De Oscar-winnares heeft nu een online cursus gemaakt om het acteervak over te brengen aan geïnteresseerden. 

LEES OOK: Carice van Houten open over moederschap

Via Masterclass geeft Natalie twintig lessen. Dit zijn allemaal verschillende lessen met verschillende acteertechnieken gebaseerd op haar eigen ervaringen. 'Dingen die voor mij werkten, dingen die ik bij anderen zag werken en tips die ik heb bedacht om mezelf te helpen', vertelt ze aan Variety.

Doorbraak

Als 10-jarige begon ze haar carrière in misdaadfilm Léon. Dit was overigens niet haar doorbraak. Toen ze een rol als koningin Amidala in drie Star Wars films speelde, werd ze pas echt beroemd. Dit was begin deze eeuw en in 2010 won ze een Oscar voor haar rol als ballerina in Black Swan. 

Cursus

Natalie is niet de eerste celeb die via Masterclass cursussen geeft. Helen Mirren, Martin Scorsese, Samuel L. Jackson en Spike Lee gingen haar al voor. Geïnteresseerd in een paar lessen? Je betaald zo'n €88,- voor een volledige cursus, endan krijg je wel les van een heuse professional. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Natalie Portman (@natalieportman) op

BRON: VARIETY, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws