Nick Jonas geeft giga auto aan Priyanka vanwege nummer 1 hit

Dat is niet niks...

Lees ook

De Jonas Brothers hebben wat te vieren. Hun comeback single 'Sucker' werd namelijk nummer 1 in de Billboard Hot 100 en van dat geluk mocht Nicks partner Priyanka ook meegenieten. Ze kreeg namelijk een Maybach van Nick.

LEES OOK: Priyanka Chopra eist excuses van Meghan Markle

Dat Nick blij was met de nummer 1 hit is wel duidelijk. De Maybach die Priyanka kreeg zou zo'n $169.595 kosten en dat is heel wat om een nummer 1 hit te vieren. Op Twitter en Instagram plaatste Priyanka een foto van haar en Nick, poserend met champagne voor de auto met daarbij: 'Wanneer de man nummer één wordt … krijgt de vrouw een @maybach !! Introductie van .. Extra Chopra Jonas .. haha .. ik hou van jou schatje! Yaaay! Beste echtgenoot ooit .. @nickjonas.' 

Bedankje

De auto heeft ze niet helemaal zomaar gekregen. Ze speelde namelijk in de video van 'Sucker' en was een van de eerste die op Instagram bekend maakte dat de Jonas Brothers weer bij elkaar kwamen. Daarnaast promootte ze ook de videoclip toen deze net uitkwam. Ontzettend leuk natuurlijk als je dit als bedankje krijgt en…allesbehalve standaard.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) op

BRON: INSTAGRAM, TWITTER, BEELD: INSTAGRAM, BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook