#Doeslief: 7 x Royal Couple Goals

Royals op onbewaakte momenten, dat levert spontane inkijkjes in hun relatie op!

Lees ook

Ooit mochten getrouwde royals elkaar in het openbaar niet eens aanraken, tegenwoordig tonen ze zonder gêne hun genegenheid voor elkaar #smelt!

Groothertog Henri en zijn vrouw Maria Teresa ↑ zijn dit jaar 38 jaar getrouwd en hij kijkt nog altijd vol vertedering naar haar. Regelmatig houdt het stel een date night waarop ze gewoon uit eten en naar de bioscoop gaan. Het is in hun relatie een kwestie van geven en nemen: zij duldt zijn verslaving aan elke sportkanaal dat ze in het paleis kunnen ontvangen, hij duldt de royal Yorkshire terriërs in de slaapkamer. Wie nog meer?

Oranjes

Deze lieve glunder had plaats op de Antillen…

…maar ook elders mogen koning Willem-Alexander en koningin Máxima graag royally tactiel zijn.

Cambridge

Hertogin Kate en prins William lieten in 2012 voor het eerst een spontaan momentje zien waar de liefde en het enthousiasme vanaf spatten…

…en zijn sindsdien kampioen van de terloopse aanraking…

…en het bezitterige lieve handje: 'Back off, Justin – he's mine.'

Bernadotte

Kroonprinses Victoria moest héél lang wachten tot ze zich met Daniel Westling mocht verloven, maar toch: liefde overwon…

(c) The Royal Watcher

…en ze kijken nog altijd zo naar elkaar.

Denemarken

Liefde is de klederdrachtrok van je vrouw hoog houden in de regen, zoals kroonprins Frederik deed voor wederhelft Mary (en zorgen dat ze doorweekt en wel weer in de auto komt). Bonuspunten voor de liefde van de royal fan die de regen trotseerde! 

Jordanië

Koning Abdullah en koningin Rania zijn misschien wel het meest adorable setje van alle royals.

Serieus lief, ook in gezelschap. 

Sussex

En prins Harry en hertogin Meghan tortelen al openlijk vanaf het begin. Zij hebben koninklijk klef doen pas écht op de kaart gezet. All you need is love. En een koninkrijk, misschien.

 

Foto's © ANP, Getty Images, Cour Gran-ducal, Det Danske Kongehus, BSR Agency, HM Rania of Jordan / Facebook  

Laatste nieuws

Zie ook