Lori Loughlin: borgtocht van 1 miljoen dollar

Lori Loughlin kan voorlopig nog even opgelucht ademhalen.

Lees ook

Lori Loughlin kan voorlopig nog even opgelucht ademhalen, nu ze vrij is gekomen door een borgtocht van bijna 900.000 euro te betalen. De Full(er) House-actrice meldde zich woensdag bij de rechtbank in Los Angeles om zich te verantwoorden over het omkoopschandaal waar zij en haar man Mossimo Giannulli in verwikkeld zijn.

LEES OOK: Hollywoodactrices verdacht van omkoping universiteiten

Het stel betaalde bijna een half miljoen euro om hun dochters op een bepaalde universiteit te krijgen en loog dat beide meiden goede roeisters waren, om hen zo als 'atleet' binnen te krijgen bij de universiteit.

Verantwoorden
De actrice zei niets anders dan 'ja' op de vragen die haar gesteld werden door de rechter. Hij zei haar ook niet buiten Amerika af te reizen en gaf schoorvoetend toe aan een werkreis van Loughlin naar Canada, waar ze opnames in Vancouver heeft. Lori zat al in Vancouver toen het schandaal naar buiten kwam en reisde in allerijl terug naar Los Angeles.Haar echtgenoot Mossimo werd eveneens op borgtocht vrijgelaten, nadat ook hij 900.000 euro aftikte. Het paar dient zich op 29 maart te melden bij de rechtbank in Boston om zich opnieuw te verantwoorden voor hun daden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I can’t believe Aunt Becky would do this ?? y’all are going to JAILLLLL

Een bericht gedeeld door Diet Broke (@dietbroke_) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#auntbecky #collegeadmissionsscandal #loriloughlin

Een bericht gedeeld door Feminista Jordan (@aliyahj1998) op

BRON: PANORAMA, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook