Hertogin Kate had nog een lapje stof over

En prinses Beatrice van York introduceerde haar nieuwe vriend!

Lees ook

Voor het Portrait Gala van de National Portrait Gallery in Londen droeg de hertogin van Cambridge een jurk die een make-over had ondergaan.

Het komt niet vaak voor dat een aangepaste jurk beter uit een remake komt, maar deze McQueen is een uitzondering op die regel.

De nieuwe kapmouwtjes (rechts)  zijn veel meer 'Kate' die zich ook zichtbaar prettiger voelt in de jurk waarvan ze het origineel in 2017 op het Bafta Gala (links) debuteerde. Erbij een clutch van Prada.

Hertogin Kate is beschermvrouw van de National Portrait Gallery (NPG)… 

Het was een van de eerste patronages die ze in 2012 accepteerde en ze is er erg in geïnteresseerd: hier is ze in gesprek met deelnemers van het NPG Youth Forum.

Haar aanwezigheid op het gala is een grote trekker voor sponsoren…

… zo werken die dingen.

Kate studeerde kunstgeschiedenis en is een enthousiast amateurfotograaf, ze kent de NPG van voor tot achter en is tevens erelid van de Royal Photographic Society.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Cat Lady from Tumblr (@thecatladysthoughts) op

Ook aanwezig was prinses Beatrice van York in bordeaux fluweel. Officieel zou de eregast (Kate) een kniksje hebben moeten maken voor de geboren prinses (Bea) omdat prins William er niet bij was.

© Hollandse Hoogte

Waarschijnlijk had Beatrice wel iets anders aan haar hoofd dan dit egotripje cashen: het was haar eerste avond dat ze samen met haar nieuwe vriend Edoardo Mapelli Mozzi in het openbaar verscheen. In royalspeak wil dat zeggen: het is menens, mensen.  

 

Openingsfoto © PA Images, Kensington Palace

Laatste nieuws

Zie ook