Kinderen Prinses Laurentien moeten mobiel wegdoen tijdens eten

Eigenlijk een doodnormale regel, toch?

Lees ook

Prinses Laurentien en prins Constantijn hebben thuis normale regels, net als ieder ander gezin. Zo moeten hun drie tieners bijvoorbeeld altijd hun mobieltje wegdoen tijdens het eten. 

LEES OOK: Prins Constantijn pleit voor meer vrouwen in het bedrijfsleven

Constantijn en Laurentien hebben samen twee dochters (Eloise & Leonore) en een zoon (Claus-Casimir). De kinderen hebben ondertussen allemaal al wel een mobieltje, maar daar gelden wel wat regels voor thuis. 'De enige plek waar de smartphone in elk geval niet in zicht komt, is aan tafel', vertelt Laurentien in het programma Spraakmakers op NPO Radio 1

Bij hun thuis mogen er dan wel regels zijn qua smartphonegebruik, maar dat is niet overal het geval. 'Ik spreek met veel kinderen en jongeren en die zien dat hun ouders gewoon precies hetzelfde doen', vertelt ze.

Digitalisering

Afgelopen maandag was Laurentien bij de Nationale Werkconferentie Digitaal Samenleven in Beeld & Geluid in Hilversum. Het hoofdthema was digitalisering, iets waar we dagelijks veel mee te maken hebben. 'Ik weet niet helemaal wat het juiste is om te doen' liet prinses Laurentien weten. Maar dat zij en haar man überhaupt al regels hebben voor het mobielgebruik is al goed.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fanaccount ✨ (@faneloisevoranje) op

BRON: SPRAAKMAKERS, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook