Joëlle Witschge overspoeld met liefde tijdens babyshower

Een mooie verrassing tijdens haar laatste dagen in Nederland.

Lees ook

Joëlle Witschge verhuisde eind januari van de ene op de andere dag samen met haar vriend naar Zuid-Korea. Nu is ze weer even in Nederland om afscheid te nemen van iedereen en toen werd ze verrast met een geweldige babyshower.

LEES OOK: EXCLUSIEF! Joëlle Witschge: 'Kans op zwangerschap was zeer klein'

Joëlle's verloofde Dave Bulthuis kreeg in januari het aanbod om voor een voetbalclub in Zuid-Korea te gaan spelen. Dit aanbod pakte hij met beide handen aan en kort daarna is het stel verhuisd naar de andere kant van de wereld. Omdat zwangere Joëlle nu weer even kort in het land was, hebben haar vrienden en familie haar meteen maar verrast met een babyshower, aangezien ze hierna voorlopig in Zuid-Korea zit. 

Babyboy

Op Instagram plaatst Joëlle foto's van de babyshower. 'Wat een mooie afsluiting van mijn dagen in Nederland! Zo ontzettend dankbaar voor alle lieve mensen om mij heen! Mijn lieve zussen en moeder hebben zo hun best gedaan om mij een onvergetelijke babyshower te geven, en dat is gelukt! Ik ben overspoeld met mooie cadeaus en vooral met liefde', schrijft ze erbij. Dat het een jongetje wordt is duidelijk. De taart, de drankjes, de versiering en de kleding van de aanwezigen waren namelijk allemaal helemaal blauw. Wij wensen Joëlle veel succes met de laatste periode van de zwangerschap.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Joëlle Witschge (@joellewitschge) op

BRON: INSTAGRAM, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

 

Laatste nieuws

Zie ook