Look Of The Weekend: hertogin Meghan in zwart-wit

Wat ziet ze er toch weer geweldig uit.

Lees ook

Hertogin Meghan mag dan wel bijna bevallen van haar eerste kindje, maar dat neemt niet weg dat ze er iedere dag gewoon nog prachtig uit ziet in de mooiste outfits. Mét blote benen.

LEES OOK: En wéér vertrekt een staflid van de Sussex'jes

De paneldiscussie werd georganiseerd door The Queen's Commonwealth Trust waar Queen Elizabeth beschermvrouwe van is en prins Harry voorzitter. Hij werkt samen met organisaties om jongeren wereldwijd te bereiken om verschillende kwetsbare groepen te ondersteunen. Dit keer stond alles in het teken van de Internationale vrouwendag.

Outfit

Hertogin Meghan kan de weken nu echt wel gaan aftellen. Ze krijgt 't elke keer weer voor elkaar dat iedereen over haar praat vanwege haar prachtige outfits. Deze keer koos ze voor een wat kortere zwart-wit jurk van het merk Reiss. Daar overheen droeg ze een zwarte Alexander McQueen blazer. De Stella McCartney clutch en de Manolo Blahnik pumps waren allebei simpel, maar toch ontzettend mooi. En de oplettende kijker had misschien al wel gezien dat ze ook een broche op haar blazer had, dit is het logo van de Commonwealth Trust. Love it!

BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook