Volgens prinses Tessy gaat het tóp met prinses Tessy

Hare Schaamteloosheid pakte weer eens haar momentje.

Het is elke dag weer genieten van de manier waarop prinses Tessy van Luxemburg haar schoonfamilie online passief-agressief trolt.

Tessy heeft twee zonen met prins Louis van Luxemburg, derde zoon van groothertog Henri. Het stel ging in 2017 uit elkaar, in de scheiding kwam ze er nogal bekaaid af. Hoewel er geen duidelijkheid is over haar titel – er was sprake van dat ze die bij de scheiding zou kwijtraken – gebruikt ze 'm nog volop. Het helpt enorm bij het netwerken en het geeft een vleugje glamour aan haar eindeloze gehossel waarmee ze de wereld wil verbeteren (en zichzelf een aureooltje mee probeert te bezorgen).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Een bericht gedeeld door Theresa (@tessy_from_luxembourg) op

Op Vrouwendag leek ze vooral zichzelf te feliciteren: zelf de #betterforbalance-pose kon er niet vanaf.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy to be home ? I love you so much Luxembourg ??

Een bericht gedeeld door Theresa (@tessy_from_luxembourg) op

Vervolgens poseerde ze voor het Koninklijk Paleis in Luxemburg-stad waar ze niet meer welkom is, wat hilarisch sassy van Tessy is.

En als grande finale vierde ze op haar socials uitbundig het feit dat ze tot 'Leader of the Year' is uitgeroepen door de Leadership Academy in Luxemburg.

Dat klinkt een béétje als 'Wij van WC-eend adviseren WC-eend' want deze vage academie kan best een beetje royal glans gebruiken, maar goed: popje gaat lekker, prins of geen prins. En dat is natuurlijk al empowerment genoeg.

 

Openingsfoto © PPE Agency

Laatste nieuws