Prins William doet zo nu en dan Charlotte’s haar: ‘Het is een nachtmerrie’

En een andere vader laat weten YouTube-filmpjes te kijken om het te leren.

Lees ook

Prins William en hertogin Kate bezochten afgelopen dinsdag samen een park in Blackpool. Hier hadden de royals gesprekken met een groep vaders. Toen een van hen bekende dat hij het haar van zijn dochter met moeite doet, vertelde William daar ook het een en ander over.

LEES OOK: Hertogin Kate als klant: droom of nachtmerrie?

William en hertogin Kate waren in gesprek met een groep vaders van de organisatie Dads 4 Life. Een van de vaders legde uit dat hij YouTube-filmpjes over kapsels keek, zodat hij dat kon uitproberen bij zijn dochter. Tijdens dat gesprek gaf William ook toe dat hij het op z'n zachtst gezegd moeilijk vindt om het haar van zijn dochtertje te doen. 

Niet alleen hertogin Kate zorgt namelijk voor de schattige kapseltjes van prinses Charlotte. Het is ook af en toe prins Williams beurt en dit beschrijft hij als een nachtmerrie. 'Probeer nooit om een staartje te maken!' zei hij met een schuddend hoofd. 

Oefenen

Hertogin Kate speelde daarop in en vroeg hem: 'Heb je ooit geprobeerd om een vlecht te maken? Dat is met weven … dat is pas moeilijk.' William volgde lachend: 'Ik kan een staart maken bij Charlotte, maar dat is het zo ongeveer. Ik heb niet genoeg haar om mee te oefenen!' Gotta love him.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Vivo Pakistan (@vivo.pakistan) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door trèsCLICK (@tresclick) op

BRON: PEOPLE, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook