Edsilia Rombley viel 19 kilo af met zelfde therapie als schoonzus Trijntje

En zoveel was niet eens de bedoeling.

Lees ook

Vorig jaar september ging bij Edsilia Rombley opeens de knop om en besloot de zangeres dat ze wilde afvallen, net zoals haar schoonzus en vriendin Trijntje Oosterhuis heeft gedaan. Dit pakte beter uit dan verwacht en ondertussen is ze al heel wat kilo's kwijt.

LEES OOK: Trijntje Oosterhuis traint om weer in 23 jaar oude jurk te passen

Edsilia vertelt aan Story dat ze zichzelf al een tijdje te zwaar vond. 'Mijn moeder was het er absoluut niet mee eens. Ze zei dat ik juist prachtig was. Maar ik voelde me niet meer lekker in mijn vel zitten.’

Therapie

Edsilia's schoonzus Trijntje Oosterhuis is met de Alizonne Therapie vierentwintig kilo afgevallen en wordt steeds maar dunner. Daarom is Edsilia deze therapie ook gaan volgen, ook al hoefde ze niet zoveel kilo's kwijt te raken. 'Dat getal had ik niet voor ogen. Ik wilde hooguit dertien, veertien kilo afvallen. Dan zou ik 70 kilo wegen. Maar ik bleef afvallen en het ging zo makkelijk dat ik ben doorgegaan. Inmiddels heb ik alweer een tijdje een stabiel gewicht en ben ik in totaal negentien kilo kwijtgeraakt.' Ziet de Ladies of Soul-zangeres er niet prachtig uit?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Edsilia Rombley (@edsiliarombley) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Edsilia Rombley (@edsiliarombley) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Edsilia Rombley (@edsiliarombley) op

BRON: STORY, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook