Volgens Brad verwent Angelina de kinderen te veel

Angelina zou zich schuldig voelen vanwege de scheiding.

Lees ook

Angelina Jolie en Brad Pitt zijn na lange tijd eindelijk tot een compromis gekomen als het om de voogdij van de kinderen gaat. Hij is overigens nog steeds niet tevreden, want Angelina verwent volgens hem de kinderen te veel.

LEES OOK: Angelina Jolie neemt al haar kids mee naar evenement in New York

De twee ouders hebben allebei genoeg geld om hun kinderen te geven wat zij willen en dat doet Angelina zeker. Insiders vertellen aan tijdschrift de Britse Metro: 'Ze heeft geen voeling met de realiteit. Ze geeft de kinderen alles wat ze wensen. Terwijl zij die spullen helemaal niet nodig hebben. Brad zou het liefst hebben dat ze stopt met rommel kopen.' Hij denkt namelijk dat Angelina hen zoveel geeft, omdat ze zich schuldig voelt vanwege de scheiding. 

Rondreizen

Daarnaast vindt Brad het nog steeds ontzettend jammer dat hij zijn zes kinderen weinig ziet. Het liefst is hij iedere dag bij hen, laat een bron aan het tijdschrift weten. 'Dat hij zijn kinderen moet missen, valt hem ongetwijfeld het zwaarst. Hij mist de dagen dat de familie als geheel de wereld kon rondreizen.' Of hij zijn kinderen over een tijdje meer gaat zien is nog afwachten.

BRON: BRITSE METRO, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook