Orlando en Katy op zoek naar nudistencamping voor huwelijksreis

'Orlando wil dat ze één zijn met de natuur.'

Lees ook

Over het huwelijk van Katy Perry en Orlando Bloom wordt steeds meer bekend. Zo hebben we de verlovingsring al gezien en weten we dat Orlando in een helikopter op zijn knieën is gegaan. Daarnaast wordt er nu ook over een huwelijksreis gesproken, maar niet zomaar een. 

LEES OOK: Huh: Katy Perry werd ten huwelijk gevraagd in een helikopter

Bronnen vertellen aan het Britse tijdschrift Heat dat er al wordt gezocht naar een geschikte plek voor de huwelijksreis. Het stel zoekt naar een afgelegen locatie, maar dat is niet het enige. Orlando en Katy willen namelijk op nudisten-huwelijksreis.

Nudisten

'Orlando wil dat ze één zijn met de natuur en hun vrije geest kunnen omarmen.' Voor Orlando is het niet de eerste keer als nudist. Hij kwam in 2016 wereldwijd in het nieuws toen hij door de Italiaanse paparazzi naakt op een surfplank werd gespot. 

De bron laat weten dat Katy het nog wel een beetje spannend vindt allemaal. De zangeres is vooral bang voor pottenkijkers. 'Ze wil er zeker van zijn dat het echt een afgelegen plek wordt. Maar ze staat er in ieder geval wel voor open.' Wanneer de bruiloft en de huwelijksreis plaatsvinden is nog niet bekend.

BRON: HEAT, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook