Ellemieke Vermolen staat stil bij overlijden zoontje

'We know you are with us, miss you.'

Lees ook

Ellemieke Vermolen en Sergio Herman zouden twee jaar geleden voor de derde keer ouders worden van een zoontje, maar dat geluk werd verstoord.  Het jongetje, genaamd Josha, overleed vlak voor de geboorte. Het gezin staat stil bij zijn overlijden.

LEES OOK: Katja Schuurman en Freek hebben grote kinderwens

Bij een van de laatste controles in het ziekenhuis bleek het hartje van Josha niet meer te kloppen. De navelstreng zat om het nekje van de kleine en daardoor is hij overleden. Op Instagram herdenkt Ellemieke haar zoontje. 'Vandaag is het jouw dag, vandaag zou je 2 worden', schrijft ze op Instagram.

Taart eten

Ellemieke en Sergio hebben nog twee kinderen. Samen met hen stonden zij stil bij het overlijden. 'Ik heb je broers gevraagd wat ze willen doen vandaag. Ze zeiden: ’Mama, we willen taart eten, een bloemetje brengen naar Josha, ballonnen naar hem sturen en koekjes bakken met Josha erop.’ Dus dat gaan we doen vandaag! Happy Birthday our sweet baby Angel Josha. We know you are with us, miss you. Voor altijd in ons hart', schrijft Ellemieke op Instagram. Een mooi gebaar…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ELLEMIEKE VERMOLEN (@ellemieke_vermolen) op

BRON: INSTAGRAM, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook