De volgende Royal Wedding is op 18 mei!

Het wordt de derde koninklijke bruiloft in één jaar voor de Windsors.

Lees ook

Op 18 mei trouwt lady Gabriella Windsor (37) met Thomas Kingston en prins William zal daar vermoedelijk niet bij zijn: die moet voetbal kijken.

Gabriella 'Ella' Windsor is de dochter van prins en prinses Michael van Kent en een achternichtje van de Queen. Hoewel het huwelijk in stijl wordt gesloten in St. George's Chapel bij Windsor Castle met een besloten feest in Frogmore House à la prins Harry en hertogin Meghan, zal het huwelijk van lady Ella en Thomas echt een familieaangelegenheid zijn.

© Getty Images

Misschien een paar foto's op de trap van de kerk en Windsor Castle is die dag gesloten, maar verder geen rondrit of iets dergelijks. Ook de gastenlijst zal bescheiden zijn: de Queen zal ongetwijfeld zijn uitgenodigd, maar niemand verwacht dat koningin Elizabeth ook daadwerkelijk zal komen voor het jawoord van de 50ste in de lijn van troonopvolging.  

©  BSR Agency

Bij de jongere royals is het een kwestie van afwachten. Gabriella was wel te gast op hun huwelijken (hier is ze met Tom bij het jawoord van prinses Eugenie en Jack Brooksbank), maar hertogin Meghan en Harry zullen op 18 mei ongetwijfeld druk zijn met Baby Sussex (al maakt Harry wel vaker in zijn eentje zijn opwachting bij een huwelijk, al is het maar voor het jawoord. Prinses Eugenie en prinses Beatrice zullen waarschijnlijk wel aanwezig zijn, alleen al om de eerste divisie van de Windsors te steunen.

© BSR Agency

Prins William en hertogin Kate zijn een twijfelgevalletje. Kate en de kinderen zijn naar verluidt wel even klaar met grote bruiloften. En William moet als erevoorzitter van de Engelse Football Association aanwezig zijn bij de finale van het voetbalseizoen.

© ANP

Vorig jaar moest hij die ook al missen omdat de finale toen op de dag werd gespeeld dat Harry trouwde met Meghan en William zijn getuige was. De kans dat hij voor een tweede keer verstek laat gaan voor een nichtje waar hij niet heel close mee is, is zeer klein.   

 

Openingsfoto © The Royal Family / Prince Michael of Kent 

Laatste nieuws

Zie ook