Huh, Hannover bij staatsbezoek Peru aan Spanje?

Je zou denken dat een Duitse prins niets te zoeken heeft bij een Spaanse receptie voor Peruaanse expats.

Lees ook

Prins Christian van Hannover dook onverwacht op in het El Pardo paleis in Madrid, tijdens het staatsbezoek van Peru aan Spanje. En dat had een goede reden.

Koning Felipe en koningin Letizia hadden deze week de president van Peru, Martin Vizcarra Cornejo, en zijn vrouw Maribel Diaz Cabello over de vloer. Het was een staatsbezoek zoals zovelen: ontvangst, kranslegging, staatsdiner, van die dingen. Op de tweede avond was er een receptie in het El Pardo waar ook Duitse prins Christian bij aanwezig was.

© PPE Agency

Christian woont in Madrid en is getrouwd met Alessandra de Osma, dochter van een steenrijke Peruviaanse familie en voor haar huwelijk al de officieuze 'La Princesa de los Andes'. Daarna was ze officieel prinses van Hannover. Bij zo'n receptie is het gebruikelijk om expats in het gastland te ontmoeten, in dit geval dus Alessandra. Prins Christian was in dit geval een bonusroyal en haar +1. Al was het vermoedelijk van de Spaanse royals ook een gebaar dat de Hannover Boys niet worden afgerekend op alle narigheid van hun vader.  

© PPE Agency

Letizia leek niet héél erg onder de indruk, maar we zullen er maar vanuit gaan dat dit een momentopname is. Alessandra zag er in ieder geval uit als een matchy-matchy plaatje en had het kniksje helemaal onder de knie.

© Casa de SM el Rey

De Spaanse koningin draaide de afgelopen dagen een beetje op de automatische piloot met bij het staatsdiner gisteren een avondjapon…

© BSR Agency

…die ze al meerdere keren heeft gedragen, wat natuurlijk niet zo gek is bij zo'n dreamy exemplaar. Bovendien moest ze rekening houden met het lint van het gastland.

© BSR Agency

En elke blik op haar Bloementiara is er eentje, want zo vaak zet ze 'm niet op.  

Lees ook: 

 

Openingsbeeld © PPE Agency

 

Laatste nieuws

Zie ook