Kate Winslet’s hand 21 jaar na Titanic nog steeds op autoraam

Je zou haast zeggen dat dit helemaal niet kan.

De film Titanic kennen we allemaal en de seksscène van Jack (Leonardo DiCaprio) en Rose (Kate Winslet) in de auto waarschijnlijk ook. Fun fact: eenentwintig jaar nadat de scène is gefilmd, staat de hand van Kate nog steeds in het autoraam.

LEES OOK: Anna Drijver vindt seksscènes makkelijker dan rijden in een oldtimer

Het is ondertussen eenentwintig jaar geleden dat de Titanic aan de wereld werd voorgesteld. Verschillende scènes blijven je gewoon voor altijd bij, denk aan een van de laatste momenten dat Rose op het vlot ligt en Jack laat gaan, het moment dat ze in elkaars armen op de punt van de Titanic staan, of de seksscène in de auto. 

In de auto liet Rose (Kate Winslet) een handafdruk achter op het raam en die afdruk staat eenentwintig jaar later nog steeds in het raam. Dit liet James Cameron, de regisseur van de film weten op zijn Twitter.

Feitje

'Meer dan 20 jaar later staat de befaamde handafdruk er nog steeds', schrijft hij. Dat betekent dus dat het decorstuk nooit meer is gebruikt voor iets anders en al die jaren niet is gewassen. Het is in ieder geval een leuk feitje dat ondertussen al meer dan achttienduizend keer gedeeld is. 

BRON: TWITTER, BEELD: BSR AGENCY, TWITTER, YOUTUBE

Laatste nieuws