Beau’s Weekendtips

Verveel je dit weekend weer niet dankzij deze zes tips.

Lees ook

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

LEES OOK: Hebben: sloffen die je kan opwarmen in de magnetron

productie SANDRA TEN BRINK, CHARISSA GOLDAPPLE

1. BEZOEKEN

Kristalhelder pianospel, oogstrelende choreograeën, twaalf talentvolle topdansers. Nieuwe voorstelling ‘Pas de deux’ van het Rotterdamse Scapino Ballet heeft alle ingrediënten voor een geslaagde (dans) avond. Getoond wordt een serene wereld waarin dansers met gestileerde bewegingen voorzichtig hun weg zoeken. Al snel laten ze hun ware aard zien, intens en expressief. Tot en met 18 mei. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Scapino Ballet Rotterdam (@scapinoballetrotterdam) op

2. HEBBEN

Een gewone sauna is maar saai. Daarom presenteren wij: de Sauna Oester. Twintig minuten ‘afzien’ in je persoonlijke infrarood-schelp om daarna als een herboren parel weer tevoorschijn te komen. €12.321

3. KOPEN

Goud, krokodillenleer, parels en diamanten… Het nieuwe Rendez-Vous model van Jaeger-LeCoultre zal dames die niet van subtiel houden, enorm blij maken! Fijn detail: je kunt ermee tot vijftig meter onder water, dus hij kan gewoon mee op strand-vakantie! Prijs op aanvraag.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jaeger-LeCoultre (@jaegerlecoultre) op

 

5. ETEN

Bij het pizzarestaurant nNea gaat het er net even anders aan toe dan bij de normale pizzeria's. Hier wordt veel tijd en moeite gestoken in de pizza's, maar ook het bestek speelt hier een belangrijke rol. Wanneer de pizza wordt geserveerd zit er geen bestek bij, alleen als je daar specifiek om vraagt. De pizza wordt vooraf ook niet gesneden. Je krijgt er een speciale schaar bij om je pizza in stukken te knippen. Weer eens wat anders dan een normale pizzeria. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door nNea (@nneapizza) op

6. BOEKEN

Wil je een origineel kinderfeestje? Schakel Birdlive in. De kids ontmoeten roofvogels en uilen, krijgen er o.a. één op de handschoen en mogen ermee op de foto. De vogels vliegen – indien mogelijk – vrij rond. Dat is eens wat anders dan bowlen! (Nice to know: de valkeniers van Birdlive hebben een stichting, Happy Wings, die mensen met een beperking een supermiddag bezorgt. Sponsors zijn welkom… Ja. Dit.Is.Een.Hint!)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Owls Of The Day (@owlsoftheday) op

BEELD: HAMMACHER, ISTOCK, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook