Xander de Buisonjé en zoon nemen gezamenlijk nummer op

Het muzikale zit in de familie dus.

Xander de Buisonjé is hartstikke trots op zijn zoon Sem. Samen met hem heeft hij een eigen nummer opgenomen, genaamd Appelboom. Op Instagram deelt Xander een voorproefje.

LEES OOK: Albert Verlinde voelt zich 'genaaid' door Sophie Hilbrand

'Eindelijk is het zover! Twee maanden terug wist ik niet eens dat Sem zo goed kon rappen en nu hebben we samen een track gemaakt', schrijft Xander bij het filmpje. Om zelf een goede rap te kunnen maken hadden vader en zoon nog wat hulp nodig en daarvoor hebben ze Lange Frans ingeschakeld. 

Fans vinden het in ieder geval super dat Xander samen met zijn zoon zingt. 'Helemaal gewéldig  dat hij ook zo muzikaal is', reageert iemand. 'Wow kippenvel, mooi momentje van jullie en wat klinkt dit onwijs goed', schrijft een ander.

Toekomst

Sem van Dijk, die ook een zoon is van Wendy van Dijk, is nog maar net 16 jaar en heeft nog geen idee wat hij in de toekomst wil gaan doen. Aan Shownieuws vertelt hij dat hij er nog niet zeker van is of hij met muziek verder wil. 'Ik moet nog kijken wat ik het leukst vind, acteren of rappen. Ik zie wel waar het schip strandt.' 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Xander de Buisonjé (@xdebuisonje) op

BRON: SHOWNIEUWS, INSTAGRAM, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws