Prins Harry vroeg Idris Elba om DJ te zijn op bruiloft

Prins Harry vroeg acteur Idris Elba, bekend als DJ Big Driis, om een gunst voor de grote royal wedding.

Prins Harry vroeg acteur Idris Elba, bekend als DJ Big Driis, om een gunst voor de grote royal wedding. Idris vertelt in de show van Ellen DeGeneres dat hij een berichtje van de prins kreeg of hij wilde draaien op de receptie van zijn bruiloft.

LEES OOK: Jamie Oliver wilde koken op de royal wedding, maar werd genegeerd

Het is niet zo dat Harry en Idris vreemden van elkaar zijn. 'Harry en ik hebben al een paar keer afgesproken, ik kende hem via zijn vader. Zijn vader’s goede doel, the Prince’s Trust, heeft me als jonge acteur geholpen. Daardoor werk ik weleens met Harry en William. En Harry is naar een paar feestjes gekomen waar ik dj was', vertelt hij.

Berichtje

Hoewel velen misschien denken dat de gasten worden geregeld via andere mensen in het koningshuis, heeft Harry het dit keer gewoon zelf gedaan en dat was nog eens heel droog ook. 'Hij vroeg: ’Hey man, wat doe je op die datum?’, waarop ik antwoordde: ’niks’.' Vervolgens vroeg Harry: 'Zou je dj willen zijn op mijn bruiloft?' 

Receptie

Idris was, evenals wat andere celebrities, ook aanwezig bij de ceremonie in St George's Chapel op Windsor Castle en vervolgens mocht hij wat plaatjes draaien op de receptie. Het is niet duidelijk of het royal paar ook muzikale verzoekjes had. Hoe dan ook, een geweldige ervaring voor Idris.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DJ Idris spinning some tracks. #idrisxsuperdry #idriselba @idrisdoingstuff #superlative #ibiza #djidris #djidriselba

Een bericht gedeeld door Idris Doing Stuff (@idrisdoingstuff) op

 

BRON: ELLEN DEGENERES, BEELD: BSR AGENCY

 

Laatste nieuws