Buitenkans: koningin Máxima zoekt secretaresse

Gezocht: discrete duizendpoot met 'intercultureel aanpassingsvermogen.'

Lees ook

Of beter gezegd: de Particulier Secretaris van Hare Majesteit zoekt een secretaresse, maar toch: dicht bij het Oranje-vuurtje. Het is een baan voor 36 uur en het salaris is 3130 euro bruto.

"De secretaresse bij het Bureau Algemeen Secretariaat (BAS) ondersteunt de uitvoering van het werkproces van het Algemeen Secretariaat in organisatorische en logistieke zin," zo luidt de vacaturetekst.

"Uw hoofdtaak is de ondersteuning van één van de leden van de Hofhouding binnen het Algemeen Secretariaat; te weten de Particulier Secretaris van Hare Majesteit de Koningin. Het gaat om ondersteuning in de breedste zin van het woord en in het bijzonder van de VN-taken van de Koningin op het gebied van inclusieve financiën en financiële bewustwording. Relevante werkgebieden zijn ontwikkelingssamenwerking, internationale betrekkingen en ondernemerschap."

De complete vacature staat op LinkedIn, ze zoeken iemand in de categorie duizendpoot / zwaargewicht en dan uiteraard ook nog van onbesproken gedrag en discreet. Plus: in het bezit van 'intercultureel aanpassingsvermogen' én bereid om buiten werktijd bereikbaar te zijn. Go! 

 

Foto's © PPE Agency , RVD

Laatste nieuws

Zie ook