Katja Schuurman en Freek hebben grote kinderwens

En hopen zelfs dat die snel vervuld gaat worden.

Lees ook

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk zijn al een tijdje verloofd en zijn van plan dit jaar te gaan trouwen. Naast de bruiloft heeft het stel nog een groot plan voor dit jaar. Katja en Freek hopen namelijk samen een kindje te krijgen.

LEES OOK: Freek van Noordwijk wist niet wat Katja met hem moest

Chef-kok Freek vertelt aan Story: 'Ik heb dit jaar twee belangrijke taken. Trouwen met Katja en haar bezwangeren.' Het stel snapt zelf ook dat de kans bestaat dat het wat moeilijker gaat worden, maar dat houdt ze niet tegen. Freek is ervan overtuigt dat dit ze gaat lukken. 'We zijn ons ervan bewust dat ze 44 is geworden, maar hebben er alle vertrouwen in dat het geen obstakel hoeft te zijn. We vinden het een reële wens.' Katja heeft al een dochtertje Sammie, samen met Thijs Römer.

Medicijnen

Mocht de grote wens vervuld worden, dan zal Katja wel moeten stoppen met haar medicijnen die ze al jaren lang iedere dag slikt voor haar dwanggedachten en dat kan nog best een dingetje zijn. Katja vertelde al eens eerder aan het tijdschrift Vizier: 'Ik heb zo veel kwaliteit van leven ingeleverd doordat dwanggedachten mijn leven beheersten. Dat wil ik nooit meer.' Ondanks dat heeft ze het er toch voor over om te stoppen met medicijnen als ze daarmee nog een kleintje kan krijgen. 

BRON: STORY, VIZIER, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook