Hilarisch: Javier Bardem en Penélope Cruz gebruiken Oscars als nachtlampje

Had jij hier bijop gekomen?

Lees ook

Acteur Javier Bardem en zijn vrouw Penélope Cruz hebben geen speciale kast of plaats in de woonkamer waar ze hun gewonnen Oscars neerzetten. Nee, het stel gebruikt ze gewoon als nachtlampje. In het programma Conan legt hij het uit.

LEES OOK: Looks Of The Weekend: de 8 beste Oscar-looks

Afgelopen dinsdag vertelde Javier in een interview met Conan O'Brien over hun 'nachtlampjes'. Toen Conan vroeg waar het stel z'n gewonnen Oscars bewaart, begon de zaal te klappen en vervolgde Javier zuchtend: 'Moet ik echt de waarheid spreken?'

Nachtlampje

Toen hij vertelde dat de Oscars bij hen als nachtlamp dienen, geloofde presentator Conan het eerst niet, maar Javier was bloedserieus. Hij legt uit dat ze een soort lichtbol op de Oscars hebben gezet en die aanzetten wanneer ze lezen. 'En we lezen heel veel boeken, want dat herinnert ons er aan hoe goed wij zijn, want de Oscars staan dan altijd aan', vertelt hij grappend. Vervolgens gaat hij lachend verder dat als hij visite krijgt, de mensen worden uitgenodigd om naar de kamer te komen waar de Oscars staan. Lekker 'n boekje lezen tussen de Oscars – weer eens wat anders. 

BRON: CONAN, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook