Dit is de pizza die de Oranjes áltijd bestellen op skivakantie

En wij snappen het helemaal.

Lees ook

De Oranjes zijn weer op hun jaarlijkse skivakantie naar het Oostenrijkse Lech. Bij skivakantie hoort natuurlijk veel sneeuw, maar ook heel veel lekker eten en ook de Oranjes houden daar van. Ze komen hier zelfs elk jaar voor een bepaald soort pizza.

LEES OOK: Smile! Voor de Oranjes is Lech sneeuw en luxe

Het koninklijke gezin komt twee keer per jaar in het restaurant Don Enzo in Lech. Serveerster Barbara Herz, die al veertien jaar bij de pizzeria werkt vertelt aan RTL Boulevard over hun bezoek. Ze laat weten dat de prinsesjes ontzettend leuk zijn en ook makkelijke klanten zijn. Het gezin besteld altijd dezelfde pizza, namelijk de pizza Calabrese. Deze pizza is belegd met tomaten, mozzarella, salami, schouderham en champignons. Klinkt niet verkeerd.

Royals

De Oranjes zijn niet de enige royals die in Lech komen en ook niet de enige die bij de pizzeria komen. De koning van Monaco is er acht jaar geleden weleens met zijn gezin geweest. Verder komen er ook andere royals, maar daar wil ze niet teveel over vertellen. Dat is volgens Barbara wat Lech zo fijn maakt voor de koninklijke familie. Er wordt niet zoveel geroddeld. 'Het is een klein stadje en iedereen kent elkaar. En het is fantastisch om hier te skiën.'

BRON: RTL BOULEVARD, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook