Emile Ratelband kondigt radiostilte aan

Hij zit in ieder geval niet stil...

Lees ook

Emile Ratelband heeft afgelopen maanden niet stilgezeten. De positiviteitsgoeroe is steeds in het nieuws, omdat hij voor de achtste keer vader wordt, maar vooral omdat hij zijn leeftijd met twintig jaar wil verjongen. Hij laat nu weten bezig te zijn met een nieuw project.

LEES OOK: Emile Ratelband heeft geen hekel aan homo's

De rechter heeft dan wel gezegd dat Emile geen leeftijdsverjonging krijgt, maar dat maakt voor hem niets uit. Op Facebook plaatst hij een bericht waarin hij vertelt dat hij met een aantal wetenschappers zeer intens bezig is om het 'ultieme geheim van ouder worden te onthullen'. Hij gaat hier zelfs een boek over schrijven.

Vrijwilligers 

In datzelfde bericht laat Emile weten dat hij zo druk bezig is met het nieuwe project, dat hij zelfs een radiostilte aankondigt. Hij is nu bezig er achter te komen hoe we veroudering kunnen stoppen of terugdraaien. Aan vrijwilligers wil hij een oproep doen of zij samen met hem hun biologische klok willen verlagen. 

Rechter

Met ouder worden heeft Emile het moeilijk. In november 2018 stapte hij naar de rechter, omdat hij in zijn paspoort twintig jaar jonger wilde zijn dan dat hij werkelijk is. De rechter stemde hier niet mee in en daarom is Emile nog steeds 69 jaar. Wat al deze projecten van hem verder gaan brengen? Wij wachten het af…

BRON: FACEBOOK, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook