6x de mooiste zwangerschapsoutfits van hertogin Meghan

De hertogin blijft stralen, maakt niet uit hoeveel weken ze zwanger is.

Lees ook

Hertogin Meghan Markle's zwangerschap schiet al flink op, maar ze ziet er nog steeds iedere dag prachtig uit. De royals hebben dagelijks verschillende afspraken en de hertogin draagt iedere keer weer een nieuwe outfit waarin ze er stralend uit blijft zien. Wij hebben de 6 mooiste zwangerschapsoutfits van afgelopen weken voor je op een rijtje gezet.

LEES OOK: Sussex'jes op bezoek in Marokko

1. Aankomst Marokko

Hertogin Meghan was samen met prins Harry een paar dagen op koninklijk bezoek in Marokko. Toen het stel arriveerde verscheen de hertogin in een prachtige rode Valentino jurk en Valentino clutch.

2. Avondreceptie Marokko

Ook deze outfit is een van de outfits die de hertogin afgelopen dagen in Marokko droeg. Tijdens een avondreceptie verscheen ze op een rode loper in een op maat gemaakte Dior-jurk. Daarbij een bijpassende Dior-clutch en prachtige sieraden van Birks Snowflake. Haar buik komt er prachtig in tevoorschijn.

3. Nationaal theater

Hertogin Meghan ging op bezoek bij het nationaal theater in Londen in een Brandon Maxwell jurk met bijpassende blazer, schoenen en clutch. Jammer dat haar prachtige hoogzwangere buikje een beetje wegvalt.

4. ACU

In een zwarte jurk van Givenchy arriveerde hertogin Meghan bij de Association of Commonwealth Universities (ACU). Dit deed ze voor het eerst als beschermvrouwe. Het ACU is het oudste internationale netwerk van universiteiten ter wereld. Ziet ze er niet schitterend uit met haar haar opgestoken?

5. The Wider Earth-gala

Hertogin Meghan was samen met prins Harry op bezoek in het Natural History Museum in Londen bij een liefdadigheidsgala van The Wider Earth. Daarbij droeg ze een witte Calvin Klein jurk met een bijpassende witte Amanda Wakeley-jas.

6. Afspraak koning 

Op de laatste dag van het bezoek in Marokko hadden prins Harry en hertogin Meghan een afspraak met koning Mohamed VI in Rabat. De hertogin verscheen als bijna altijd in een prachtig jurk. Deze keer droeg ze een blauwe Carolina Herrera-jurk met printjes. Daarbij koos ze voor een nudekleurige clutch en pumps.

BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook