Zien: Conchita Wurst helemaal kaal

Dat is wel even wat anders dan die lange haren.

Lees ook

Conchita Wurst, die in 2014 het Eurovisie Songfestival won, kennen we allemaal wel. De Oostenrijkse zanger heeft al vele verschillende kapsels gehad, maar verscheen gisteren helemaal kaal op een feestje.

LEES OOK: Wait: Charlize Theron heeft bruin haar en 't staat haar superclassy

De zanger, die sinds vorig jaar 'hij' genoemd wil worden, droeg normaal verschillende pruiken. Hij had duidelijk zin in wat anders en koos nu voor een kale look. Veel fans moeten nog wel even wennen, maar vinden het toch prachtig.

Dragqueen

'Geweldig als altijd', was een van de reacties. 'De meest sexy man die ik ooit heb gezien', schreef een ander. Dat laatste is wat Conchita tegenwoordig wil zijn. Toen hij meedeed aan het songfestival was niet meteen duidelijk wie hij nou was. Een vrouw met baard of een man in een jurk. Conchita, wiens echte naam Thomas Neuwirth is, was meteen duidelijk en noemde zichzelf een dragqueen en geen transgender.

Aan The Guardian vertelde hij er eens over. 'Wat ik doe is gespeeld, is glamour, niet het echte leven. Transgender zijn en in het verkeerde lichaam worden geboren, daar is niets glamoureus of makkelijks aan.' 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door conchita (@conchitawurst) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door conchita (@conchitawurst) op

BRON: THE GUARDIAN, INSTAGRAM, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook