Schrijfster Susan Smit ten huwelijk gevraagd

En dat in het romantische Parijs.

Lees ook

Susan Smit en haar vriend Onno Aerden waren vorig weekend samen in Parijs en daar is Onno voor Susan op zijn knieën gegaan. Dit maken ze bekend op social media.

LEES OOK: Jennifer Lawrence verloofd

Op Instagram plaatste Susan een foto waarop je kan zien hoe Onno op zijn knieën gaat. 'Er zat ‘toevallig’ een kennis op het terras die ‘toevallig’ een boek van mij bij zich had en of ik dat even wilde signeren. Ik sloeg het boek open en daar stond een lieve tekst en ging hij ineens door zijn knieën. Ongelofelijk dat je zoveel voor iemand kunt voelen en op zoveel manieren bij elkaar past.' Onno plaatste er op Facebook iets over en schreef: 'Susan, je bent de vrouw van mijn leven en je zit helemaal in mijn hart.'

Gezin

Susan is afgelopen zondag 45 jaar geworden en is blij en gelukkig met de verloving. Niet alleen het koppel vindt het geweldig, ook de vier kinderen in het samengestelde gezin zijn hartstikke blij. Susan heeft een dochter (7) en een zoon (5) en Onno heeft twee dochters (15 & 13). De schrijfster en de voormalig hoofdredacteur van Miljonair leerden elkaar in 2016 kennen bij het tv-programma Pauw. Onno noemde haar toen al de vrouw van zijn leven. Wanneer het stel gaat trouwen is nog niet bekend.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Susan Smit (@susansmitinstagram) op

BRON: INSTAGRAM, FACEBOOK, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook