Looks Of The Weekend: de 8 beste Oscar-looks

Wie vinden jullie het mooiste?

We hebben eigenlijk maar drie woorden voor de Oscars: Va Va Voom. En deze dames en heren staken er fashionwise met kop en schouders bovenuit.

LEES OOK: Arme Khloé: de realityster laat voor het eerst van zich horen

1. Glenn Close

Glenn Close schittert met haar 71 jaar nog altijd. Voor de Oscars koos de filmactrice voor een gele Carolina Herrera jurk met lange cape.  

2. Jennifer Hudson

Jennifer Hudson verscheen op de rode loper in een prachtige rode jurk van ontwerper Elie Saab. De jurk met split aan de voorkant en haar natuurlijke make-up look staan haar prachtig.

3. Lady Gaga

De zangeres en actrice droeg een zwarte, wijduitlopende Alexander McQueen jurk. Om haar hals een juweel van maar liefst 30 miljoen (what!). 

4. Charlize Theron

Charlize Theron koos voor een lichtblauwe Christian Dior jurk die haar echt enig staat. Wat bij de meeste mensen opviel was niet haar jurk, maar haar nieuwe kapsel. Ze is namelijk van blond naar bruin gegaan. 

5. Bradley Cooper & Irina Shayk

 Couple of the evening: Bradley & Irina. Hij koos voor een Tom Ford pak en zij voor een lange, strakke Burberry dress met gouden accessoires. 

6. Jennifer Lopez

Nogal verblindend, maar why not: Jennifer Lopez in een zilveren Tom Ford jurk van spiegeltjes. 

7. Emma Stone

Emma Stone koos voor een lange Louis Vuitton jurk vol met glitters. 

8. Sarah Paulson

Deze look was een van de meest opvallende van de avond. Sarah Paulson droeg een felroze Brandon Maxwell jurk. De sieraden van Sarah waren van Harry Winston en de clutch die ze onder de jurk verbergt is van Edie Parker. 

BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws