Vader Nicolette van Dam in ziekenhuis na overval

Verschrikkelijk! De vader van presentatrice Nicolette van Dam ligt op dit moment in het ziekenhuis.

Lees ook

Verschrikkelijk! De vader van presentatrice Nicolette van Dam ligt op dit moment in het ziekenhuis. De 61-jarige heeft zwaar lichamelijk letsel opgelopen, nadat hij op klaarlichte dag werd overvallen. 

LEES OOK: Marokko: hoe is het met Lalla Salma?

Horloge
De daders hadden het volgens bronnen gemunt op zijn horloge, waarna de overval volledig uit de hand liep. Zo is hij gewond aan zijn kaak en gebit, en zal hij vandaag aan zijn gezicht worden geopereerd. 

Onderzoek
De familie is erg geschrokken van het voorval. "Afgelopen woensdag is mijn vader op klaarlichte dag door meerdere daders op brute en zeer gewelddadige wijze beroofd van zijn horloge. Hij heeft daarbij zwaar lichamelijk letsel opgelopen. Wij zijn er als familie kapot van en hopen op een goed en voorspoedig herstel", begint Nicolette's verklaring die haar manager Mike Dobbinga naar buiten bracht.

"Gelukkig is mijn vader in de beste handen. Wij blijven positief en daarnaast staat de Politie Amsterdam ons erg goed bij. In het belang van het onderzoek kunnen wij geen verdere uitspraken doen. Wij zijn een sterke familie en focussen ons nu op het herstel van mijn vader", aldus de manager van Nicolette namens de presentatrice. 

BRON: TELEGRAAF, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook