Friends-actrices hadden noodlanding en waren doodsbang

Courteney sms'te zelfs haar geliefden.

Courteney Cox en Jennifer Aniston, die we allemaal kennen als Monica en Rachel uit Friends, vlogen voor Jennifer Aniston's verjaardag van Los Angeles naar Cabo San Lucas in Mexico. Eenmaal in de lucht brak de paniek uit, want het vliegtuig verloor een wiel en dat zorgde voor een enge, onzekere vlucht.

LEES OOK: Deze gastheer uit Friends verdient jaarlijks nog bakken geld met zijn rol

Courteney vertelde aan website Extra over de nare ervaring in het vliegtuig. 'Ik vind het helemaal niet eng om te vliegen, mijn vader was piloot. Maar op dat moment was ik echt bang. Toen we opstegen, hoorden we een heel luide knal. Ik dacht meteen: oh, het lijkt erop dat we die band moeten nakijken.”

In de lucht

Dit was voor haar alles behalve geruststellend. 'Er was helemaal geen band meer, er was geen wiel. Gelukkig zijn er twee wielen aan elke kant en twee vooraan. Ik moet zeggen, we bleven vier uur lang in de lucht, terwijl we brandstof verbrandden, en we enkel konden denken aan wat er zou gebeuren wanneer we zouden landen …'

Geliefden

Er schoot meteen van alles door Courteney's hoofd en ze dacht gelijk aan haar geliefden. 'Ik stuurde een berichtje aan Coco (14-jarige dochter): ‘Ik hou van je’. Ik zei niet waarom. En Johnny McDaid (haar vriend) … Ik vertelde hem alles wat er gebeurde en ik FaceTimede hem toen het allemaal achter de rug was.'

Landing

Na een paar uur in de lucht vloog het vliegtuig uiteindelijk terug naar het Ontario Internationaal Airport in Californië. Het vliegveld werd zelfs helemaal afgesloten, zodat dit vliegtuig in alle veiligheid kon landen. De landing verliep naast alle ellende best vlot. Courteney, Rachel en de andere inzittenden hebben daar uiteindelijk gewacht op een nieuw vliegtuig en de twee Friends-actrices waren gewoon op tijd en ongedeerd op Jennifer's verjaardag. Eind goed al goed zullen we maar zeggen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Courteney Cox (@courteneycoxofficial) op

BRON: EXTRATV.COM, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws