Dít gebruikt Victoria Beckham voor haar pluizige haar en jij hebt het al thuis

Had jij dit verwacht?

Lees ook

Veel vrouwen hebben haartjes rond de haarlijn en ergeren zich er verschrikkelijk aan. Victoria Beckham heeft hier de perfecte oplossing voor en het product hebben we misschien allemaal al wel thuis. 

LEES OOK: Met deze simpele truc word je altijd wakker met glamorous haar

Victoria Beckham is al tien jaar modeontwerper en dat is best een mijlpaal. Om dat te vieren heeft ze een YouTube-kanaal gelanceerd waarin ze al haar volgers meeneemt voor een kijkje in haar leven. 

Borsteltje

De modeontwerper ziet er altijd tiptop uit en daar zit heel veel werk in. Ook haar kapsel ziet er altijd geweldig uit en daar heeft ze een trucje voor, waar je niet eens bakken met geld voor nodig hebt (finally). Haarstylist Ken Paves gebruikt namelijk een klein borsteltje dat verdacht veel op een tandenborstel lijkt. 'Dat is een edge brush. Nee, dit is inderdaad mijn persoonlijke tandenborstel', grapt hij in de video.

Pluisjes

De 'tandenborstel' wordt dus voor meerdere dingen gebruikt. Met deze kleine borstel zorg je ervoor dat er geen pluisjes uit je kapsel steken. Hij wordt gebruikt om fijne haren rond de haarlijn weer opnieuw in model te brengen. Een normale borstel is hier te groot voor, dan breng je namelijke je hele kapsel in de war. Super handig dus!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

BRON: YOUTUBE, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook