Hilarisch: vrouw komt erachter dat haar rok iets heel anders is

Gelukkig kan ze er zelf ook om lachen.

Lees ook

Whoops! De kersverse moeder Lori Farrell dacht een rok te dragen, maar dat bleek eigenlijk iets anders. Op Facebook deelt ze haar hilarische blunder en gelukkig kan ze er zelf ook om lachen.

LEES OOK: Zin in de lente? We zochten alvast 10 coole rokken voor je uit

Cadeautje

Omdat Lori net was bevallen, had ze een hoop babyspullen gekregen van een vriendin. "Van kleertjes en draagzakken tot een schommelstoel en dekentjes" vertelt ze aan het online magazine Motherly. Toen ze de 'rok' tevoorschijn haalde, wist ze eerst niet zo goed wat het was. "Ik gooide het maar in de was en besloot dat het een positierok moest zijn." 

Iets anders

Ook al wist ze niet zeker of het een rok was of niet, Lori droeg het de volgende dag naar haar werk. Eenmaal daar besloot ze het merk te googelen en kwam ze er achter dat het helemaal geen kleding verkocht. Wat bleek? Het was een bedrijf dat hoezen voor de Maxi Cosi verkoopt.

Hilarisch

"Als je je een mislukkeling voelt vandaag, weet dan dat ik een autostoelhoes droeg omdat ik dacht dat het een rok was", schrijft Lori op Facebook met een foto's erbij. Haar post ging in no time internet over en mensen liggen dubbel van het lachen. Ach, het overkomt de beste. 

BRON: GRAZIA, BEELD: BSR AGENCY, FACEBOOK

Laatste nieuws

Zie ook