Hind Laroussi vierde Kerst bij familie Stallone

'Arnold Schwarzenegger was er ook en ik heb nog met Al Pacino gepraat, dat was heel bijzonder.'

Lees ook

Hind Laroussi, bekend geworden doordat ze in de halve finale van het eerste seizoen van Idols zat, werkt sinds aantal jaar aan een carrière in de Verenigde Staten. Aan Grazia vertelt ze over het leven in de VS.

LEES OOK: Man van Dolly Parton geen fan van haar muziek

Tijdens het gesprek vertelt Hind dat ze het best zwaar heeft daar, maar dat er ook veel positieve kanten aan zitten. 'Ik kom op veel leuke feestjes, ook bij sterren thuis. Zo heb ik Kerst gevierd bij de familie Stallone.' Hind kent de familie ondertussen goed. 

'Ik ben goed bevriend met Frank Stallone, de broer van Sylvester, die ook zingt. Hij is een heel nuchter iemand met wie ik goed kan praten. Er was een buffet en een borrel, Arnold Schwarzenegger was er ook en ik heb nog met Al Pacino gepraat, dat was heel bijzonder.' De avond eindigde met karaoke. 'Hartstikke leuk, natuurlijk. Dat is óók L.A., het leven is keihard, maar tegelijkertijd heel glamorous.'

Break Out Artist

Hind werd derde in het eerste seizoen van Idols, ze verloor van Jim Bakkum en Jamai Loman. Ze werkt tegenwoordig samen met producenten van verschillende artiesten aan haar carrière in de VS en werd door het Amerikaanse muziektijdschrift Billboard benoemd tot Break Out Artist. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Beau Monde (@beaumonde.nl) op

BRON: GRAZIA, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook