Glennis Grace: ‘Ik moest rondkomen van een tientje per dag’

Hoewel Glennis Grace op dit moment lekker gaat, is dat in het verleden niet altijd zo geweest.

Lees ook

Hoewel Glennis Grace op dit moment careerwise lekker gaat, is dat in het verleden niet altijd zo geweest. De zangeres heeft het ooit zelfs zeer krap gehad, zo vertelt ze in een interview met Chantal Janzen in de nieuwe &C.

LEES OOK: Zien: Glennis Grace kiest voor nieuwe look

Toen Glennis zwanger was van haar zoontje Thony, vond haar manager dat ze contactbreuk pleegde omdat ze met hem wilde stoppen. Hij liet toen overal beslag op leggen. "Ik heb uiteindelijk gewonnen, maar toen Thony net geboren was heb ik een tijd moeten rondkomen van een tientje per dag. Toch had ik er altijd wel vertrouwen in dat het goed zou komen" aldus Glennis.

Doorbraak 

Haar doorbraak kwam vrij laat, op haar 34ste met haar optreden in De beste zangers van Nederland. Glennis zong daar 'Afscheid' en toen is voor haar het balletje gaan rollen. De zangeres haalde er nummer 1 mee in de charts. Glennis: "Vanaf die dag is het écht begonnen". Ze ging naar Amerika, deed mee aan America's Got Talent en zit ook nog in Ladies Of Soul op dit moment. Een tientje per maand is 't dus hopelijk niet meer voor Glen. 

BRON: &C, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook