Gaby Blaaser datet met Temptation Island-verleider

En dat terwijl haar andere relatie net over is.

Lees ook

Gaby Blaaser, die we vroeger kenden als actrice maar tegenwoordig als influencer, lijkt het weer leuk te hebben met een nieuwe man. De 32-jarige datet met de 21-jarige Jaimy Dorenbosch, een verleider uit het huidige seizoen van Temptation Island.

LEES OOK: Gaby Blaaser krijgt felle kritiek om uiterlijk

Gaby had hiervoor 4 jaar lang een relatie met dj Quintino, wiens echte naam Quinten van den Berg is, maar dat eindigde in december. 'We hebben geknokt voor onze relatie, maar zijn uiteindelijk met liefde en respect uit elkaar gegaan', laat Gaby weten aan RTL Boulevard.

Time-out

Vanwege de te drukke carrières van de twee namen ze een time-out, maar daar eindigde het eigenlijk al. 'Afgelopen periode is gebleken dat zij niet meer voldoende vertrouwen hadden in een gezamenlijke toekomst en ze hebben daarom enige tijd geleden besloten om met wederzijds respect uit elkaar te gaan.' Zo vertelt Quintino's management aan RTL Boulevard.

Gaby liet weten dat ze het nu leuk heeft met Jaimy. 'We kunnen nog niet spreken van een relatie, maar we hebben het wel heel gezellig met elkaar. Hij is nu zelfs bij me.' To be continued…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nieuws. (@nieuwspunt) op

BRON: RTL BOULEVARD, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook