Winston en Gordon na ruzie weer samen als presentatieduo

Wie had dat verwacht na de vriendschapsbreuk?

Lees ook

Hoewel Winston Gerschtanowitz en Gordon een tijdje geen contact hebben gehad, gaan ze samen het nieuwe seizoen van de BN'er-talentenjacht It Takes 2 presenteren. Dit maakte Albert Verlinde bekend in het programma 6 Inside.

LEES OOK: Gordon: 'Ik ben nu vijf jaar single en dat doet me veel verdriet'

Albert noemde de duopresentatie opmerkelijk. Gordon liet in zijn biografie namelijk weten dat Renate Gerschtanowitz heeft voorkomen dat Gordon op Winston's vrijgezellenfeest mocht komen. Vanaf dat moment heeft Goor de vriendschap 'verbroken'.

Ouderwets

'We hebben elkaar een tijdje niet gesproken, maar het voelt weer ouderwets', vertelt Winston in 6 Inside. Gordon voegt daar al gauw aan toe: 'Winston is een fantastische presentator, een jonge hond.' Het idee was eerst om Jan Versteegh het programma samen met Gordon te laten presenteren, maar zijn agenda zat gewoonweg te vol.

Coach & jury

Naast de presentatoren zijn ook de juryleden en coaches bekend gemaakt. Edsilia Rombley, Gerard Ekdom en Ronnie Flex zullen de kandidaten jureren en Waylon, DI-RECT-zanger Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis zullen de kandidaten coachen. Wie de kandidaten zijn, is nog even afwachten, vanaf 16 maart is het nieuwe seizoen te zien op SBS.

BRON: 6 INSIDE, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook