Om deze reden dragen prins William en Harry steeds minder een stropdas

Eigenlijk heel leuk van ze.

Lees ook

We hebben het dagelijks veel over de goed geklede hertogin Kate en hertogin Meghan, maar het gaat eigenlijk nooit over de kledingkeuzes van prins William en Harry. De twee broers dragen steeds minder vaak een stropdas en daar hebben ze een reden voor.

LEES OOK: Prins William en Harry's hofhouding zo snel mogelijk opgesplitst

Is het je niet opgevallen dat we prins William en Harry nauwelijks meer spotten met een stropdas tijdens dagelijkse gelegenheden? Er is een reden voor. De broers zijn de strenge outfits een beetje zat, dus ze doen af en toe een knoopje los of laten hun stropdas thuis, omdat ze wat laagdrempeliger over willen komen bij het publiek.

Queen

Etiquette-expert William Hanson laat aan Daily Mail weten: 'Natuurlijk dragen ze wel een stropdas bij formele gelegenheden zoals kerkdiensten en afspraken waar hun oma bij is.' Velen zijn benieuwd naar wat de Queen ervan zal vinden. 'Ik denk dat de koningin het niet erg vindt dat haar kleinzoons hun outfits wat meer casual maken, zolang het maar wel geschikt blijft voor de gelegenheid.' Zo nu en dan een knoopje los kan geen kwaad, toch?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NU.nl (@nu.nl) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @dianaandthecambridges op

BRON: DAILY MAIL, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook