Hertogin Meghan keert terug op de buis

Voordat Meghan Markle een royal werd en zelfs voordat ze Rachel Zane in Suits vertolkte, had de hertogin van Sussex een rol in The Boys and Girls Guide To Getting Down.

Voordat Meghan Markle een royal werd en zelfs voordat ze de rol van Rachel Zane in Suits vertolkte, had de hertogin van Sussex een rol in The Boys and Girls Guide To Getting Down. Die film werd nooit uitgebracht, maar nu gaat dat misschien toch gebeuren.

LEES OOK: Fotograaf Arthur Edwards: 'Meghan moet niet zo zeuren'

Nooit uitgebracht 

De film werd in 2011 opgenomen, maar nooit op het witte doek vertoond. Volgens The Hollywood Reporter heeft Artist Rights Distribution plannen om de film nu alsnog in Noord-Amerika te lanceren. Regisseur Paul Sapiano heeft een remake van de gelijknamige film uit 2006 gemaakt voor op de buis. Het zou uit meerdere afleveringen bestaan, maar na één aflevering werd besloten om de rest niet uit te zenden. 

Party animal

Meghan nam de rol van Dana op zich. Een twintiger die graag van feesten houdt en zeker niet vies is van drank, drugs en sex. De film zal ergens dit jaar gelanceerd worden. Er komt dus niet alleen een royal baby in 2019 maar ook een film met de hertogin, dubbel feest! 

BRON: GRAZIA, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws