Oeps: 20-jarige Malia Obama betrapt met peperdure fles wijn

En we weten allemaal dat je in Amerika 21 moet zijn om alcohol te mogen drinken.

Lees ook

We weten allemaal dat je in Amerika 21 jaar oud moet zijn om alcohol te mogen kopen of drinken. Malia Obama (20), de dochter van Barack Obama, was hier waarschijnlijk ook al wel van op de hoogte, maar lijkt zich toch heerlijk te vermaken met haar vriendinnen en een fles wijn aan het zwembad. 

LEES OOK: Wait what? Déze sterren gebruiken niet hun echte naam

Dat je op je 20e graag met vriendinnen een drankje wil doen vinden wij niet gek. Toch is de regel 21 jaar en als je je daar als dochter van de voormalig president niet aan houdt, is de kans groot dat dat wordt vastgelegd. 

Op de foto's, gemaakt door paparazzi, is te zien hoe Malia samen met haar twee vriendinnen aan het zwembad van een vijfsterrenhotel in Miami Beach ligt te chillen met een fles rosé die zo'n €70,- zou zijn.

Nieuws

Dit is niet de eerste keer dat Malia in het nieuws komt. De 20-jarige Harvard-studente werd namelijk al eens rokend en zoenend gespot. Twee jaar geleden namen presidentsdochters Ivanka Trump en Chelsea Clinton het op voor Malia. Zij vinden dat Malia recht heeft op privacy en normaal leven en daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn. Go, Malia! 

BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook