Dave Roelvink gestoken in gezicht

En dat zag hij niet aankomen.

Being Dave Roelvink is not easy. In gesprek met NU.nl blikt Dave terug op een avondje uit toen in zijn gezicht werd gestoken. 

LEES OOK: Zien: de nieuwe vriendin van Tim Douwsma

'Ik was een jaar of zestien, zeventien en ging op een vrijdag met een paar vrienden en zijn meisje naar een buurtkroeg.' Dat gezellige avondje werd al snel minder gezellig. Een jongen op straat mocht de kroeg namelijk niet in en dat zat hem niet zo lekker. 

Dreigement

'Hij schopte toen een fietsenrek tegen het meisje van mijn beste gabber. Dat werd een woordenwisseling en ik ging me erin mengen. Die gozer zegt tegen mij: ’Wat moet jij nou, moet ik je steken of zo?’' Dave was nog jong en nam dat dreigement niet zo heel serieus. 'Ik ben een jongen uit het dorp, had nog nooit van steken gehoord', vertelt hij lachend. 'Ik zeg: doe dan. Ik achtte de kans dat hij het zou doen 0,00 procent, dat bestond in mijn wereld niet, steken.'

Toch dacht die jongen er anders over. 'Midden in mijn gezicht stak-ie.' Voor Dave een geluk bij een ongeluk. Hij werd gestoken, maar hield er geen schade aan over. Thank god!

BRON: NU.NL, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws