Mafalda: royal popje wil popprinses worden

In de reeks socialites op zoek naar een man-van-stand / zinvolle bestemming / modellencontract presenteren we: prinses Mafalda van Bulgarije.

Lees ook

Even voorstellen: prinses Mafalda Cecilia van Bulgarije (23), aspirerend popprinses en frontrow-zitter, hengelend naar een modellencontract.

Mafalda is het oudste kind van prins Kyril van Bulgarijë en zijn vrouw, prinses Rosario. Ze heeft nog een jongere zus, Olympia en een broertje, Tassilo. Haar grootvader is oud-koning Simeon II (Bulgarije is een republiek).

Ze groeide op in Londen en bracht ook veel tijd door in Spanje, waar veel aristofamilie woont van haar oma, de van oorsprong Spaanse koningin Margarita.

Rosario is een begrip in de betere kringen: ze was de muze van Valentino en is goed bevriend met kroonprinses Marie Chantal van Griekenland en lady Helen Taylor. Marie Chantals dochter schnabbelt leuk bij als model, Mafalda heeft daar ook wel oren naar – ze zat natuurlijk niet voor niets front-row bij Michael Kors waar ook Olympia van Griekenland als model begon – maar Mafalda's grote droom is toch doorbreken in de muziek.

Naast eindeloze playlists maken deed ze succesvol auditie voor het Birklee College of Music in Boston. Daar leert ze 'haar rijke soulstem en talenten als songwriter' te ontwikkelen.

Ze heeft al diverse singles uitgebracht, waaronder 'Don't let go en 'Awake' en werkt vanuit New York aan haar zangcarrière onder de naam Mafalda. En afgaand op haar tourdata loopt haar zangcarrière lekkerder dan die van die ándere zingende aristo, Jazmin Grace Grimaldi

Dit is een recent nummer van Mafalda, inclusief low budgetclip. 

 

Foto's © BSR Agency, MafaldaOfficial

Laatste nieuws

Zie ook