Huwelijk Justin en Hailey Bieber uitgesteld om deze reden

En eigenlijk is het best logisch, toch?

Lees ook

Het huwelijk en de bruiloft van Justin Bieber en Hailey Bieber is al maanden het gesprek van de dag. De twee gaven elkaar in september al het ja-woord, maar willen dat graag nog eens overdoen met familie en vrienden. Toch is de datum voor die dag weer uitgesteld.

LEES OOK: Abbey Hoes openhartig over haar liefdesleven

Deze week kwamen er speculaties naar buiten dat Justin Bieber momenteel depressief zou zijn. Volgens People Magazine is het huwelijk daarom opgeschoven. 'Ze krijgen hun grote dag echt nog wel, maar Justin is nu gefocust op zijn herstel en heeft daar tijd voor nodig. Hailey steunt hem daar volledig in, waarvoor hij erg dankbaar is. Zonder haar zou hij dit allemaal niet kunnen', vertelt de bron van People Magazine.

Prioriteit

'Justin wil een goede echtgenoot zijn voor Hailey en wil zijn problemen daarom grondig aanpakken. Het is al vervelend om door zoiets heen te gaan als je single bent, maar nu raak je je partner er ook nog eens mee. Omdat ze hun huwelijk beide erg belangrijk vinden, krijgt de mentale en fysieke gezondheid van Justin nu hun prioriteit.'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) op

BRON: PEOPLE MAGAZINE, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook