William en Kate geven opvoedtip aan actrice Anne Hathaway

En misschien heb jij er ook wel wat aan.

Lees ook

Kinderen opvoeden is zo nu en dan best lastig en soms weet je niet wat je moet doen of dat je het überhaupt wel goed doet. In dat geval is een steuntje in de rug best handig. Aangezien prins William en hertogin Kate met hun drie kinderen al flink wat ervaring hebben, voorzagen ze celebrities van wat opvoedtips.

LEES OOK: Hertogin Kate stuurt verrassende foto naar fans

Wanneer je zelf bekend bent en je kinderen van jongs af aan al in de spotlights staan, kan het opvoeden soms nog best een klus zijn. Prins William en hertogin Kate weten er als royals met drie kinderen alles van. Ze hebben misschien dan wel een arsenaal aan nanny's, maar dat neemt niet weg dat opvoeden alsnog een pittige klus is. 

Actrice

Om die reden is actrice Anne Hathaway de royals en hun manier van opvoeden eens in de gaten gaan houden. Zij heeft samen met haar man Adam een tweejarige zoon die heel wat drukte met zich meebrengt. De actrice was daarom ontzettend blij met de tip die ze van de royals kreeg, in een recent interview met The Sunday Times Style Magazine vertelt ze erover. 

Tip

'William en Kate gaan door hun knieën wanneer ze met hun kinderen praten zodat de kinderen zich gehoord voelen. Dat vind ik fantastisch, daarom ben ik dat ook gaan doen bij Jonathan.' Op het moment dat je door je knieën zakt, krijgen de kinderen het idee dat ze kunnen zeggen wat ze willen en dat er naar ze geluisterd wordt. Handige tip als je het ons vraagt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @dianaandthecambridges op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door lomastop (@lomastopanama) op

BRON: THE SUNDAY TIMES STYLE MAGAZINE, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook