Talpa ontkent overstap Patty Brard

Het blijft nog even de vraag waar Patty nu uiteindelijk gaat werken.

Lees ook

Waar en voor wie Patty Brard nou gaat werken is nog niet helemaal duidelijk. Hoewel ze eerst een driejarig contract zou tekenen bij RTL, leek ze dat afgelopen week bij Talpa te doen, maar volgens Talpa zelf is daar niets van waar.

LEES OOK: Patty Brard gooit waarheid LUV' op tafel

Patty schoof voorheen wekelijks aan bij RTL Late Night met Twan Huys als showbizzdeskundige, daar kwam een einde aan. Al snel kwam het nieuws dat Patty een contract zou gaan tekenen bij Talpa, maar een woordvoerder van de zender ontkent dat nu aan NU.nl. 'Patty Brard heeft een eenmalige invalsbeurt gehad voor Albert Verlinde bij 6 Inside. Dat was dinsdagavond en sindsdien is er niets veranderd', vertelt de woordvoerder.

RTL

Ongeveer een maand geleden zou Patty nog een contract tekenen met RTL, maar dat ging uiteindelijk niet door. Het RTL-programma Hotter Than My Daughter wordt wel gewoon door Patty gepresenteerd.

Mocht de presentatrice overstappen naar Talpa, dan is ze zeker niet de enige. In een korte tijd zijn tv-sterren als Wendy van Dijk, Gordon, Linda de Mol, Johnny de Mol ook overgestapt naar de zender. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) op

BRON: NU.NL, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook