Zien: de nieuwe vriendin van Tim Douwsma

En het waren geen vreemden van elkaar.

Tim Douwsma is weer happy in love. De zanger vertelt dat hij sinds de zomer samen is met Elske, op wie hij maar liefst vijftien jaar heeft moeten wachten.

LEES OOK: Douwe Bob is weer verliefd

Stiekem verliefd

In De Telegraaf doet Tim een boekje open over zijn liefdesleven. "Het was de tijd dat ik nog dacht gymleraar te worden en in Heerenveen het CIOS deed. Daar ging ik vanuit ons dorp met de bus naartoe en elke dag zat ik in spanning of zij in haar dorp ook zou instappen."

In die tijd had Elske een vriend en werd het dus niets tussen de twee. Tim en Elske kwamen elkaar de jaren daarna nog regelmatig tegen, maar afgelopen zomer sprong dan eindelijk de vonk over.

Droomvrouw

"Vrienden van mij hadden eerder al eens tegen me gezegd: 'Die Elske, Tim, die is het helemaal voor jou'", vertelt de zanger. "Enfin, toen zagen we elkaar dus en besloten we eens af te spreken. Het was in die prachtige nazomer dat we het water opgingen, sup paddling. Op die plank keek ik haar op een zeker moment van opzij aan en besefte ik: ja, ze hebben gelijk, dit is mijn droomvrouw!"

Volgens Tim wil zijn vriendin liever uit de schijnwerpers blijven. "We hebben al die tijd bewust rustig aan gedaan. Elske vindt het allemaal prima wat ik doe, maar voor haar hoeft die publiciteit niet zo."  

BRON: GRAZIA, BEELD: BSR AGENCY, YOUTUBE

Laatste nieuws