Beau’s Weekendtips

Verveel je dit weekend weer niet doormiddel van deze tips.

Lees ook

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

productie SANDRA TEN BRINK, CHARISSA GOLDAPPLE

1. ZIEN

Het zal je niet ontgaan zijn (al sinds november zien we trailers…) dat ‘Verliefd op Cuba’, met een speciale bijrol voor Jan Kooijman en zijn buikspieren, vanaf Valentijnsdag in de bios te zien is. Loes (Susan Visser), wiens dochter Maartje (Abbey Hoes) wil trouwen met een Cubaan, vliegt naar het Caribische eiland om er een stokje voor te steken. Eenmaal daar krijgt Loes wat liefdeslessen…

2. LEZEN

Voor ‘Droomtuinen’ bezocht fotograaf Claire Takacs 68 beeldschone tuinen over de hele wereld. Het is een inspirerend koffietafelboek, met heel divers beeld, zoals Britse Edwardiaanse gardens, maar ook naturalistische Franse jardins. Leuk: ook de bejubelde lusthof van Martha Stewart staat erin! Nu te koop, € 39,99.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Claire Takacs (@clairetakacs) op

3. BEZOEKEN

Instant love’ is het verhaal van Grace, die door een charmante pooier de prostitutie in wordt gelokt. Ze loopt in de val van deze bedrieger, die niet weet wat hij met zichzelf aan moet als hij verliefd wordt op haar… Het is een soort ‘Belle & het Beest’ ontmoet ‘Romeo & Julia’, maar dan minder Disney en meer ‘maatschappij’. Met heel mooie muziek! Tot en met 21 maart te zien. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Via Berlin (@via_berlin) op

4. KIJKEN

Een datum die al een jaar, in rode chocoladeletters, in onze agenda staat: zondag 24 februari. It’s Oscar time! De jurken, de tranen, de vreugde, de schandalen, de leuke speeches, de langdradige speeches – check Net5 voor een live verslag.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door L'arte del cinematografo (@lartedelcinematografo) op

5. DOEN

Smaakvol portret van je lieveling? Dan moet je bij Monica van der Maden (winnaar ‘beste hondenfotograaf wereldwijd 2018’) zijn. Haar specialiteit: vastleggen van het karakter van de hond. Monica heeft de vierjarige opleiding ‘gedragsdeskundige honden’ gevolgd, dus zelfs de meest zenuwachtige of hysterische Rebel, Kees of Ollie zal zich snel op zijn gemak voelen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Monica vd Maden (@monoa_photography) op

6. HEBBEN

Spreken is zilver, schrijven is goud… Als je tenminste deze 18-karaat gouden en met diamanten versierde ‘Federstärke’ vulpen gebruikt van Bossert & Erhard – het Duitse bedrijf dat al sinds 1919 kwalitatief hoogwaardige balpennen, rollerballs en vulpennen maakt. Looooove! € 2.450.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bossert & Erhard (@bossert.erhard) op

Laatste nieuws

Zie ook