Abbey Hoes openhartig over haar liefdesleven

'Ik denk dat ik vooral lief en romantisch ben.'

Lees ook

Vanaf 14 februari draait Verliefd op Cuba in de bioscoop, waar Abbey Hoes (24) een hoofdrol in speelt. Hoe brengt de actrice Valentijnsdag door?

LEES OOK: Abbey Hoes: 'Als je mijn vertrouwen beschadigt, komt dat niet meer goed'

Ver-van-mijn-bed-show

"Relaties zijn nu even een ver-van-mijn-bed-show. Ik ben aan het onderzoeken wie ik wil zijn en hoe ik in het leven wil staan. Dat maakt me op dit moment heel happy. Eigenlijk ben ik nu heel erg verliefd op mezelf. Ik hoop niet dat het eng en arrogant klinkt. Maar het is wel even oké zo, zonder liefde", vertelt de single lady aan Grazia

Wel liet ze eerder eens weten dat Douwe Bob helemaal haar type is. "Ik vind zijn tattoos heel cool. Door zijn bad boy look heb ik het idee dat ik hem wel mag. Misschien is hij wel een enorme pussy in het echt, maar zoals hij overkomt, lijkt hij me een toffe gast met wie ik wel kan chillen."

Romantisch

Maar hoe is zij zelf dan als ze verliefd is? "Ik denk dat ik vooral lief en romantisch ben. En ik ben heel eerlijk. Als ik ergens over twijfel of als ik erg verliefd ben, zal ik dat altijd zeggen."

Aan Valentijnsdag besteedt Abbey dit jaar in ieder geval geen speciale aandacht. "Ik denk eerlijk gezegd dat ik aan het werk ben. En ik ben ook van mening dat liefde elke dag gevierd mag worden, niet alleen op deze dag."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lisa van den Boom (@lisa_van_den_boom) op

BRON: GRAZIA, BEELD: FERIET TUNC

Laatste nieuws

Zie ook